fbpx
Sidste Nyt2021-04-21T13:48:58+02:00

Sidste nyt

Mød Nordnets nye blogger: Curo Capital arbejder med at forandre verden gennem bæredygtige investeringer

En af tidens store trends er, at investeringer ikke kun skal skabe afkast men også understøtte en positiv udvikling i verden. Det handler om at investere med holdning. Flere og flere investerer derfor i ”impact-fonde”, hvor kravet er, at investeringen har en gavnlig effekt på samfundet. Malene Bason og Mads Wæver fra Curo Capital arbejder med denne form for investeringer og er nye bloggere hos Nordnet. Mød dem her, og bliv klogere på, hvordan de arbejder med bæredygtige investeringer.

Læs artiklen her

21. februar 2022|

Junior Controller søges

Vi har travlt og søger derfor en Junior Controller, der brænder for en fremtidig karriere inden for økonomi .

Du får mulighed for faglig og personlig udvikling i en partnerdrevet virksomhed, hvor tiden bruges på at skabe gode resultater. Der er fleksible rammer samt plads til hurtig implementering af ”den relevante og gode idé”. Vi har i særlig grad fokus på bæredygtige investeringer og investeringer inden for alternative aktivklasser.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

– Medvirke til udarbejdelse af kunderapportering og mødemateriale
– Afstemning og bogføring af transaktioner, herunder handler mv.
– Bidrage til løbende opbygning og vedligeholdelse af porteføljestyrings-system
– Medvirke til optimering af arbejdsprocesser

Ansøgning sendes snarest muligt dog senest den 1. marts 2022 på mail til cv@curocapital.dk indeholdende ansøgning, CV og karakterblad fra dit nuværende studie.

Læs mere her

17. februar 2022|

Venture investeringer

har en kronik i Børsen hvor han skriver om venture investeringer. Venture er kendt for at kunne levere ekstraordinært høje afkast til investorerne, men det kræver, at man er i stand til at skille vinderne fra taberne. Og til det formål kan det være nyttigt at kende en af alletiders største amerikanske baseball spillere, Babe Ruth. Ham kan du læse mere om i dagens kronik.

Hvis du vil høre om, hvordan du investerer og får adgang til de allerbedste venturefonde i verden, så kontakt os meget gerne!

#CuroCapital #Venture #Startup

Klik her for at læse artiklen

19. november 2021|

Curo Capital udvider kundeteamet

Den 1. oktober bliver Maiken Harris en del af Curo Capitals kundeteam, og vi glæder os meget til at byde hende velkommen i vores nye lokaler på Frydenlund i Vedbæk.

Maikens finansielle karriere begyndte i London med job som sales trader hos SEB og siden Merrill Lynch. Efter 15 år i England vendte Maiken tilbage til Danmark, hvor hun har arbejdet hos bl.a. Fischer Investments og senest Nordea med rådgivning af velhavende kunder.

Vi glæder os til at få Maiken ombord, og vi er overbeviste om, at hendes erfaring og kompetencer bliver et stort aktiv for Curo Capitals kunder.

8. september 2021|

Curo Capital styrker bestyrelsen

Curo Capital udvider bestyrelsen med to markante navne, når vi byder velkommen til Anna Søndergaard og Merete Lundbye Møller. Anna er co-Founder/partner og CEO hos The Footprint Firm og var medstifter af modebrandet Becksöndergaard. Hun sidder i bestyrelsen hos flere impact-virksomheder og tilfører kompetencer og netværk inden for bæredygtig omstilling, impact-investering og entrepreneurship. Merete er part time venture partner og tidligere General Counsel hos Sunstone Life Science Ventures og sidder i en række bestyrelser hos bl.a. Danmarks Grønne Investeringsfond, TV 2 / Danmark og Bullitt Film ApS. Hun er en af de mest erfarne danskere i venture-branchen og har som. General Counsel gennemført mere end 800 transaktioner. Merete bringer betydelig viden om alternative investeringer og juridiske forhold med sig.

Curo Capitals bestyrelse består herefter af Peter Johansen (formand), Anna Søndergaard, Merete Lundbye Møller og Tue Østergaard.

23. april 2021|

ATRIUM Kapitalforvaltning bliver til Curo Capital

Den 21. april er en vigtig dag for vores selskab, for da siger vi farvel til ATRIUM Kapitalforvaltning og goddag Curo Capital.

Curo er latin og betyder ”jeg tager mig af”, og navnet understøtter således, at vi tager os af vores kunder og deres formuer.

Samme dag implementerer vi en ny visuel identitet, som bl.a. kommer til udtryk her på hjemmesiden, hvor farver, skrifttyper

og billedvalg markerer en ny begyndelse.

Fra og med i dag ændrer vi navn til curocapital.dk på alle platforme, men den første tid vil alt kontakt via atriumkapitalforvaltning.dk

og atriumpartners.dk fortsat gå til os, så vi sikrer, at intet bliver tabt på gulvet i forbindelse med navneskiftet.

E-mails er ligeledes nye, så eksempelvis jeh@atriumpartners.dk fra i dag bliver til jeh@curocapital.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet som Curo Capital.

21. april 2021|

Den 21. april er en vigtig dag for vores selskab, for da siger vi farvel til ATRIUM Kapitalforvaltning og goddag Curo Capital. Curo er latin og betyder ”jeg tager mig af”, og navnet understøtter således, at vi tager os af vores kunder og deres formuer. Samme dag implementerer vi en ny visuel identitet, som bl.a. kommer til udtryk her på hjemmesiden, hvor farver, skrifttyper og billedvalg markerer en ny begyndelse.

Fra og med i dag ændrer vi navn til curocapital.dk på alle platforme, men den første tid vil alt kontakt via atriumkapitalforvaltning.dk og atriumpartners.dk fortsat gå til os, så vi sikrer, at intet bliver tabt på gulvet i forbindelse med navneskiftet.

E-mails er ligeledes nye, så eksempelvis jeh@atriumpartners.dk fra i dag bliver til jeh@curocapital.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet som Curo Capital.

Go to Top