fbpx
Sidste Nyt2021-04-21T13:48:58+02:00

Sidste nyt

Curo Capital styrker bestyrelsen

Curo Capital udvider bestyrelsen med to markante navne, når vi byder velkommen til Anna Søndergaard og Merete Lundbye Møller. Anna er co-Founder/partner og CEO hos The Footprint Firm og var medstifter af modebrandet Becksöndergaard. Hun sidder i bestyrelsen hos flere impact-virksomheder og tilfører kompetencer og netværk inden for bæredygtig omstilling, impact-investering og entrepreneurship. Merete er part time venture partner og tidligere General Counsel hos Sunstone Life Science Ventures og sidder i en række bestyrelser hos bl.a. Danmarks Grønne Investeringsfond, TV 2 / Danmark og Bullitt Film ApS. Hun er en af de mest erfarne danskere i venture-branchen og har som. General Counsel gennemført mere end 800 transaktioner. Merete bringer betydelig viden om alternative investeringer og juridiske forhold med sig.

Curo Capitals bestyrelse består herefter af Peter Johansen (formand), Anna Søndergaard, Merete Lundbye Møller og Tue Østergaard.

23. april 2021|

Vi søger en kundeansvarlig med drive og interesse for investeringer

Vil du være en del af Curo Capitals salgs- / kundeteam?

Læs mere her!

22. april 2021|

ATRIUM Kapitalforvaltning bliver til Curo Capital

Den 21. april er en vigtig dag for vores selskab, for da siger vi farvel til ATRIUM Kapitalforvaltning og goddag Curo Capital.

Curo er latin og betyder ”jeg tager mig af”, og navnet understøtter således, at vi tager os af vores kunder og deres formuer.

Samme dag implementerer vi en ny visuel identitet, som bl.a. kommer til udtryk her på hjemmesiden, hvor farver, skrifttyper

og billedvalg markerer en ny begyndelse.

Fra og med i dag ændrer vi navn til curocapital.dk på alle platforme, men den første tid vil alt kontakt via atriumkapitalforvaltning.dk

og atriumpartners.dk fortsat gå til os, så vi sikrer, at intet bliver tabt på gulvet i forbindelse med navneskiftet.

E-mails er ligeledes nye, så eksempelvis jeh@atriumpartners.dk fra i dag bliver til jeh@curocapital.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet som Curo Capital.

21. april 2021|

Brænder du for en karriere inden kapitalforvaltning?

Vi har travlt og søger derfor en Junior Analyst, der brænder for en fremtidig karriere inden for kapitalforvaltning. Du får en mulighed for faglig og personlig udvikling, i en partnerdrevet virksomhed med en stærk virksomhedskultur.

Læs mere her!

18. marts 2021|

Vi søger en kreativ og engageret studentermedhjælper til grafisk layout og SoMe

Skal du være med til at implementere vores helt nye visuelle identitet samt videreføre vores brandstrategi?

Læs mere her!

16. februar 2021|

Vi har travlt, og søger en Senior Business Developer.

Vi søger en dygtig og udadvendt kollega til vores business development team. Vi er inde i en rivende udvikling med en stærk portefølje af traditionelle, alternative og bæredygtige investeringsløsninger, som vi ønsker at komme i dialog med potentielle investorer omkring.

Læs mere her.

8. februar 2021|

Den 21. april er en vigtig dag for vores selskab, for da siger vi farvel til ATRIUM Kapitalforvaltning og goddag Curo Capital. Curo er latin og betyder ”jeg tager mig af”, og navnet understøtter således, at vi tager os af vores kunder og deres formuer. Samme dag implementerer vi en ny visuel identitet, som bl.a. kommer til udtryk her på hjemmesiden, hvor farver, skrifttyper og billedvalg markerer en ny begyndelse.

Fra og med i dag ændrer vi navn til curocapital.dk på alle platforme, men den første tid vil alt kontakt via atriumkapitalforvaltning.dk og atriumpartners.dk fortsat gå til os, så vi sikrer, at intet bliver tabt på gulvet i forbindelse med navneskiftet.

E-mails er ligeledes nye, så eksempelvis jeh@atriumpartners.dk fra i dag bliver til jeh@curocapital.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet som Curo Capital.

Go to Top