Bestyrelsen

Peter Johansen
Peter JohansenFormand
Merete Lundbye Møller
Merete Lundbye Møller
Julia La Cour Krups
Julia La Cour Krups
Anders Østergaard Hansen
Anders Østergaard Hansen

Peter Johansen

Selvstændig strategisk investeringsrådgiver. Fokus på at afklare de grundlæggende værdier og ønsker til familiers og fondes investeringsstrategi.

Peter har tidligere arbejdet som investeringsdirektør i Realdania og før det haft ledende stillinger hos Schroders, Nordea Investment Management og Realkredit Danmark.

I bestyrelsen styrker Peter i særlig grad kompetencerne på investering og risikostyring samt governance.

Merete Lundbye Møller

Part-time Venture Partner og General Counsel hos Sunstone Life Science Ventures samt professionelt bestyrelsesmedlem hos bl.a. Danmarks Grønne Investeringsfond og Bullitt Film Aps.

Merete er en af de mest erfarne danskere i venture-branchen og har som General Counsel gennemført mere end 800 transaktioner.

I bestyrelsen styrker Merete kompetencerne særligt omkring alternative investeringer (venture capital) og juridiske forhold.

Julia La Cour Krups

Julia har mere end 15 års erfaring fra lederstillinger i DONG, Telia og Ørsted. Hendes primære fokusområder har været produkt- og forretningsudvikling.
Julia har gennem det seneste års tid startet en ny æra som professionelt bestyrelsesmedlem og business angel med fokus på kvindelige iværksættere og Impact.

I bestyrelsen styrker Julia i særlig grad kompetencerne på iværksætteri, NextGen og Impact.

Julia bor i Humlebæk sammen med hendes mand og tre børn.

Anders Østergaard Hansen

Anders har været konsulent hos McKinsey & Company, arbejdet hos et af landets største Family Offices og været investeringsansvarlig hos en stor, dansk ejendomsudvikler.

I bestyrelsen styrker Anders i særlig grad kompetencerne inden for strategieksekvering, effektiv beslutningstagning og forretningsudvikling.

Han bor i Dyssegaard sammen med sin hustru og to børn.