Bestyrelsen

Peter Johansen
Peter JohansenFormand
Anna Søndergaard
Anna Søndergaard
Merete Lundbye Møller
Merete Lundbye Møller

Peter Johansen

Selvstændig strategisk investeringsrådgiver. Fokus på at afklare de grundlæggende værdier og ønsker til familiers og fondes investeringsstrategi.

Peter har tidligere arbejdet som investeringsdirektør i Realdania og før det haft ledende stillinger hos Schroders, Nordea Investment Management og Realkredit Danmark.

I bestyrelsen styrker Peter i særlig grad kompetencerne på investering og risikostyring samt governance.

Anna Søndergaard

Co-Founder/Partner hos The Footprint Firm, der rådgiver virksomheder om klimaforbedrende innovation og bæredygtige løsninger. The Footprint Firm er samtidig seed investor i en række impact startups.

Anna var medstifter af modebrandet Becksöndergaard. Hun har været aktiv i en række startups gennem de seneste 10 år og sidder i bestyrelsen hos flere impact virksomheder.

I bestyrelsen styrker Anna kompetencerne omkring den bæredygtige omstilling, impact-investering og entrepreneurship.

Merete Lundbye Møller

Part-time Venture Partner og General Counsel hos Sunstone Life Science Ventures samt professionelt bestyrelsesmedlem hos bl.a. Danmarks Grønne Investeringsfond og Bullitt Film Aps.

Merete er en af de mest erfarne danskere i venture-branchen og har som General Counsel gennemført mere end 800 transaktioner.

I bestyrelsen styrker Merete kompetencerne særligt omkring alternative investeringer (venture capital) og juridiske forhold.