Invester i en bæredygtig fremtid med Forskel

Verden omkring os er massivt udfordret. Klimaforandringer, forurening og fattigdom truer det liv vi kender. Heldigvis kan vi stadig nå at vende udviklingen, men det kræver, at vi tør gå nye veje. Vi skal producere anderledes, forbruge anderledes, men frem for alt, så skal vi investere anderledes.

Faktisk kan en helt almindelig dansk familie gøre en kæmpe forskel ved at investere bæredygtigt. Vi køber økologisk, kører grønt og skærer ned på rødt kød og lange flyrejser, men det er måden, som vi investerer vores opsparing på, som for alvor skubber verden i den rigtige retning. Hvis vi vel at mærke investerer bæredygtigt.

Forskel – Bæredygtige Aktier er skabt til dig, der ønsker, at din opsparing arbejder for en bedre verden.

Kontakt os for en snak om, hvordan du kan bidrage til en mere bæredygtig verden

De dygtigste bæredygtige kapitalforvaltere i verden

Curo Capital har udvalgt en række af verdens dygtigste kapitalforvaltere af bæredygtige aktier. Alle har bæredygtigheden forankret dybt i deres DNA og alle er specialister inden for hver deres område. Det er disse forvaltere, som finder aktierne til Forskel – Bæredygtige Aktier.

 

Fokus på afkast og risikospredning

Forskel – Bæredygtige Aktier investerer i mere end 300 aktier fra hele verden. Det giver en rigtig god risikospredning, så Forskel kun i meget begrænset omfang bliver påvirket af kursudsving på de enkelte investeringer.

Og du går ikke på kompromis med dit afkast, når du investerer bæredygtigt. Historisk har de bæredygtige aktier klaret sig på niveau med eller bedre end det brede aktiemarked.*

*Historisk afkast er ingen garanti for og bør ikke bruges som indikator for fremtidige afkast.

Det er nemt at investere i Forskel

Det er nemt at investere i bæredygtige aktier via Forskel, der er noteret på Nasdaq Copenhagen (Københavns Fondsbørs).

Du finder Forskel i din netbank ved at søge på ”Forskel – Bæredygtige Aktier” eller ved at søge på ISIN-koden: DK0061536901.

Hjælp til at finde afdelingen hos den enkelte bank

Vi henviser til https://wealthinvest.dk/afdelinger/forskel-baeredygtige-aktier/ for information omkring omkostninger, prospekt, vedtægter og central investorinformation.

Mål dit aftryk

Curo Capitals kunder ønsker i stigende grad at investere bæredygtigt, og det kræver i mange tilfælde en ny strategi. Der indgår mange nye begreber, som kan være vanskelige at navigere i. Derfor hjælper vi med rådgivning og implementering af bæredygtige investeringsløsninger.

Rådgivningen omfatter bl.a.:

  • Definition af vision for bæredygtighed: Hvilke temaer/områder indenfor bæredygtighed har særlig betydning?
  • Analyse af porteføljens bæredygtighed
  • Udarbejdelse af ny investeringsstrategi og -politik, som sikrer, at du skaber en forskel med dine bæredygtige investeringer

Vores rådgivning er individuel og tilrettelægges ud fra dine unikke behov.