Invester i en bæredygtig fremtid med Forskel

Verden omkring os er massivt udfordret. Klimaforandringer, forurening og fattigdom truer det liv vi kender. Heldigvis kan vi stadig nå at vende udviklingen, men det kræver, at vi tør gå nye veje. Vi skal producere anderledes, forbruge anderledes, men frem for alt, så skal vi investere anderledes.

Faktisk kan en helt almindelig dansk familie gøre en kæmpe forskel ved at investere bæredygtigt. Vi køber økologisk, kører grønt og skærer ned på rødt kød og lange flyrejser, men det er måden, som vi investerer vores opsparing på, som for alvor skubber verden i den rigtige retning. Hvis vi vel at mærke investerer bæredygtigt.

Læs mere om , hvordan du får din opsparing til at arbejde for en bedre verden her:

Hent folder

Deep dive på bæredygtigheden i Forskel

Forskel investerer i veldrevne og visionære virksomheder, der rykker verden i en bedre retning – enten gennem deres produkt eller gennem deres måde at drive virksomhed på.

Det er vigtigt at kunne dokumentere, hvordan virksomhederne bidrager til en bedre verden. Derfor har vi ved hjælp af uafhængig 3. parts data udarbejdet en bæredygtighedsrapportering for Forskel, som sætter tal på den forskel, din investering gør for verden.

Hent folder

Sådan investerer du bæredygtigt i aktier

Forskel – Bæredygtige Aktier er noteret på Nasdaq Copenhagen (Københavns Fondsbørs).

Du finder Forskel i din netbank ved at søge på ”Forskel – Bæredygtige Aktier” eller ved at søge på ISIN-koden:

DK0061536901

Du kan handle Forskel – Bæredygtige Aktier på Nordnet her:

Du kan også handle Forskel Bæredygtige Aktier på SaxoTraderGO, hvis du har en konto:

For information om omkostninger, prospekt, vedtægter og central investorinformation henviser vi til Wealthinvest:

De dygtigste bæredygtige kapitalforvaltere i verden

Curo Capital har udvalgt en række af verdens dygtigste kapitalforvaltere af bæredygtige aktier. Alle har bæredygtigheden forankret dybt i deres DNA og alle er specialister inden for hver deres område. Det er disse forvaltere, som finder aktierne til Forskel – Bæredygtige Aktier.

 

Fokus på afkast og risikospredning

Forskel – Bæredygtige Aktier investerer i mere end 300 aktier fra hele verden. Det giver en rigtig god risikospredning, så Forskel kun i meget begrænset omfang bliver påvirket af kursudsving på de enkelte investeringer.

Og du går ikke på kompromis med dit afkast, når du investerer bæredygtigt. Historisk har de bæredygtige aktier klaret sig på niveau med eller bedre end det brede aktiemarked.*

*Historisk afkast er ingen garanti for og bør ikke bruges som indikator for fremtidige afkast.